Bekijk mijn blog voor actueel (fiscaal) nieuws en handige weetjes

Wat kan ik voor u betekenen?

Als Register Belastingadviseur heb ik gedegen kennis van Inkomstenbelasting (uiteraard ook voor de IB-ondernemer), Omzetbelasting (BTW), Vennootschapsbelasting, Loonbelasting, Schenk- en Erfbelasting en Kansspelbelasting. Door mijn achtergrond als financieel controller en all-round administrateur kan ik ook van dienst zijn bij het opzetten, inrichten en voeren van de administratie.

Ook heb ik kennis van de speciale fiscale regelingen waar muzikanten en kunstenaars mee te maken hebben en omdat ik zelf ook muzikant ben in mijn vrije tijd (zie pagina Over mij) spreek ik hun "taal".

Mijn cliënten bepalen geheel zelf in welke mate ik hen ondersteun en hoeveel ik ze "meeneem" in hun eigen aangifte of administratie. Ben je alleen benieuwd naar wat je moet betalen of terugkrijgt, ik zorg ervoor dat je niet te veel betaalt (of te weinig terugkrijgt...). Wil je precies weten hoe bepaalde financiële aspecten doorwerken in jouw aangifte, dan kan ik je helder uitleggen waarom iets zo is.

Ook wanneer het gaat om het doen van administratie is er veel mogelijk. Alle bonnetjes mogen in de "schoenendoos" bij mij worden afgeleverd (al dan niet digitaal) en ik zorg dan dat alles netjes gesorteerd wordt en wordt geboekt in jouw administratie. Maar als je dat liever zelf doet en mij alleen periodiek wilt laten meekijken is dat ook in orde.

Bij mij kan je terecht voor deze diensten:

  • Aangifte Inkomstenbelasting (ook voor ondernemers)
  • Aangifte Inkomstenbelasting voor artiesten en beroepssporters
  • Aangifte Omzetbelasting
  • Aangifte Vennootschapsbelasting
  • Het opzetten en/of "regelen" van jouw zzp/freelance bedrijfsadministratie (dit kan uiteraard ook geheel online)
  • Advisering m.b.t. digitaliseren van jouw administratie
  • Advisering m.b.t. schenken en erven het het verzorgen van de desbetreffende aangifte Schenk- en Erfbelasting
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer voor mkb
  • VVE administratie

Bent je geïnteresseerd geraakt of wil je (geheel vrijblijvend) kennismaken? Neem dan contact met mij op voor een offerte of meer informatie.

Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 6.700 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.